Long Miles Coffee Estate

“Coffee Scouts”

I 2013 besluttede Ben og Kristy Carlson at  Burundi skulle være deres hjem og grundlagde Long Miles Coffee Estate.
Inspireret af potentialet i at skabe bedre levevilkår for samfundene gennem forbedret kaffedyrkning samlede de småbønder og begyndte at bygge deres første vaskestation. I dag arbejder de sammen med mere end 5.000 kaffebønder og har bygget flere våde møller.

Landmændene støttes af 26 såkaldte “Coffee Scouts”, der også bor i de voksende samfund. Ledet af nogle få agronomer forbedrer disse Coffee Scouts løbende deres viden om landbrugsteknikker for at forbedre kaffedyrkning. Da Coffee Scoutsene er fra det lokal samfund, har landmændene en tendens til at være lidt mere åbne over for deres meninger, hvilket fører til en ægte udveksling af viden og rådgivning omkring kaffedyrkningen.

I løbet af de sidste år er dette program gået langt over forventningerne, da landmænd og Coffee Scoutsene lejlighedsvis er blevet venner, som står sammen om at styrker lokal samfundene. Programmet skaber engagement, udvikler og styrker ungdommen på et generelt højt fagligt niveau. Deres ambition om ekspertise afspejles i denne meget friske og alligevel afbalancerede kaffe.

Burundi

“Landet af tusind bakker”.

Burundi er bedst kendt som  “Landet af tusind bakker”.
Høje plateauer dominerer landskabet. Plateauerne danner en unik form af “rullende” bjerge.
Disse grønne skråninger er ikke kun hjemsted for nogle af Burundis fineste kaffetræer, men også for elefanter, flodheste, bøfler og krokodiller.

På trods af disse naturlige skønheder forbliver Burundi et af de fattigste lande og det land med den den største befolkningsandel, som bor på landet.

Burundi Long Miles

Long Miles Coffee Estate kaffebønner

Køb kaffebønner i webshoppen

Vi sælger rister de grønne kaffebønner på eget risteri i Holbæk.
Kaffebønnerne ristes med grønstrøm og efter “slow roast” metoden.
Du bestemmer selv om du ønsker bønnerne mellem eller mørk ristet.