Brazil FAZENDA SAN MARTIN

Kaffedyrkning, en mere end 100 år lang familietradition

Fazenda San Martin dækker 35 ha og har en mere end 100 år gammel familietradition omkring kaffedyrkning.

Senhor Nelson Rivellini driver i dag Fazenda San Martin. Kaffefarmen blev grundlagt af hans bedstefar, der tog den lange vej fra Italien til Brasilien sammen med sin familie for at opbygge de første kaffeplantager i Sao Paulo og senere i Paraná.

Foruden den traditionelle behandlingsmetode bruger Fazenda San Martin også den såkaldte ”øko-vasket” eller halvvasket metode.

Fazenda San Martin er medlem af sammenslutningen af ​​Cerrado-kaffebønderne. Dette garanterer de høje kvalitetsstandarder og sikre en bæredygtig kaffeproduktion med en oprindelses “tag” -certificeringen.

FAZENDA SAN MARTIN

Medlem af Cerrado-kaffebønderne

Tæt på Patrocinio-distriktet midt på savannen i centrale Brasilien forbundsstat Minas Gerais, ligger Fazenda San Martin.

Kaffefarmene i Cerrado, Minas Gerais ligger mellem 800 og 1.300 m.o.h. og har overvejende flade jorde og klimaet gør årstiderne er veldefineret. Kombinationen af disse to faktorer betyder, at kaffen fra distriktet er særligt kendt for sine intense aromaer, noter af karamel eller nødder, blid citrus syre, medium til fuld body og langvarig chokolade eftersmag.

Det er den første region i Brasilien, der har Designation of Origin status, hvilket betyder at kaffe mærket “Cerrado” faktisk skal komme fra Cerrado.
Hver pose får en etiket med et nummer, der verificerer den nøjagtige oprindelse af kaffen gennem en søgemulighed på Internettet, der indeholder omfattende oplysninger om de respektive Fazenda.

Brazil Fazenda San Martin
SCA member logo

Brazil Fazenda San Martin

Køb kaffebønner i webshoppen

Vi sælger rister de grønne kaffebønner på eget risteri i Holbæk.
Kaffebønnerne ristes med grønstrøm og efter “slow roast” metoden.
Du bestemmer selv om du ønsker bønnerne mellem eller mørk ristet.