Jampit Estate
Fuld vasket og håndsorteret
Indonesiske kaffe er for det meste semi-washed og våd afskallet. Kaffebønnerne fra Blawan og Jampit-gods er fuldt vasket.
Denne behandling har en betydelig indvirkning på aromaen på grund af gæringsprocessen på ca. 36 timer.
Efter tørring af kaffen til et fugtighedsindhold på ca. 12% er kaffebønnerne omhyggeligt håndsorteret, hvilket fører til en meget ensartet og ren kopprofil.
Blawan-plantagen dækker i alt 1.250 ha.
Ljen Plateau, East Java
En 300 år gammel historie
Kaffedyrkning i Indonesien rummer en 300 år gammel historie, som har været væsentligt påvirket af den hollandske kolonisering.
I dag erIndonesien er den fjerde største kaffeproducent i verden.
Cirka 85% af East Java Arabica-kaffe ejes og drives af PTP.
PTP blev grundlagt af hollænderne i år 1894 og er den officielle regeringsorganisation.
De resterende 15% af kaffenproduktionen er i hænderne på landmænd, der ejer meget små grunde, som dyrkes ved hjælp af traditionelle behandlingsteknikker.