Sage Oracle Touch

Sage Oracle Touch

Call for Price

Kvalitetskaffe på caféniveau

Swipe. Vælg. Nyd.

Fuldautomatiske espressomaskine, hvor muligheden for at lave ægte kvalitetskaffe på caféniveau er lige ved hånden.

Sage Oracle Touch skærm

Beskrivelse

Intelligent, automatiseret espressomaskine , der ikke ikke går på kompromis med de 4 nøglepunkter, der giver ægte kvalitetskaffe på caféniveau.

1. Dosering

19-22 g giver fuld aroma
Har du nogensinde undret dig over, hvorfor din hjemmelavede kaffe ikke smager ligeså godt, som den du får på en café? Det skyldes, at de fleste automatiske maskiner kun dosérer 11-13 g friskmalet kaffe, hvilket er under grænsen for, hvad der skal til for at give den rige, fyldige smag, som får dig ud af sengen om morgenen.

2. Temperatur

Præcis PID temperaturkontrol
Blot 1°C kan afgøre, om din espresso får en velbalanceret smag eller ej. The Oracle™ Touch bruger en digital temperaturkontrol (PID) – en teknologi som registrerer og minimerer ethvert udsving under udtrækningen og sørger for altid at holde en optimal temperatur.

3. Tryk

Lavtryks pre-infusion og overtryksventil (OPV) til begrænsning af trykket til maks. 9 bar
At skabe en gylden sødme i kaffen, kræver det rette tryk på det rette tidspunkt. The Oracle™ Touch bruger lavtryks pre-infusion for jævnt at veksle mellem at udvide kaffebønnerne og lade kaffen trække, hvilket giver en sød og cremet effekt

4. Damp

Skummer automatisk mælken til en silkeblød skum.
For at opnå den fløjlsagtige tekstur i din mælk, skal du have det rigtige damptryk til at trække luft ind og skabe tusindvis af små bobler. Det er årsagen til, vi skabte den automatiske mælkeskummer til the Oracle™ Touch, designet til at forvandle din mælk til en silkeblød skum, som er essentiel til latte art.

Titel

Go to Top