Nio 10.2 eller 20.2

Call for Price

Kaffemaskinen til det alsidige behov og et højt forbrug

Nio er velegnet til kaffenydere, der sætter pris på en kop lækker friskmalet kaffe, som eventuelt toppes op med frisk steamet mælk til en Cappuccino eller Caffe Latte. Opskrifterne kan indstilles præcist til jeres behov og via touchskærmen kan hver bruger vælge sin egen kaffeopskrift.

Nio kan konfigures med 1 eller 2 kværne og med frisk mælk eller pulvermælk.

Nio vandt Reddot-design prisen i 2016

Beskrivelse

de Jong Duke Nio er en flot fuldautomatisk kaffemaskine i Red Dot-vindende design.
Uanset om det er almindelig sort kaffe, americano, espresso, cortado, latte, cappuccino, Wiener Melange eller kakao, så klarer Nio let og elegant opgaven.
Tevand tappes fra separat hane, så kaffedryp i teen undgås.
Nio egner sig til kunder med et dagligt forbrug på op til ca. 300 kopper.

de Jong Duke Nio er energioptimeret til A+ (dog ikke med frisk mælk) og fremstillet af 85% genanvendeligt plast.
Mulighed for tilslutning af frisk mælk og køleskab.

Kaffen brygges i den patenterede CO-EX brygger og bruger i sin brygmetode ca. 30% mindre kaffe end andre maskiner på markedet, uden at gå på kompromis med kaffe-kvaliteten.

de Jong Duke Nio betjenes let via en 10,4″ stor touch skærm som giver et godt overblik. Med ConnectMe-opkobling (tilvalg) kan Nio selv melde servicefejl og program-ændringer klares uden teknikerbesøg.

de Jong Duke Nios skærm kan bruges aktivt som informationstavle og med Connectme kan skærmen bruges som en del af virksomhedens intranet.

Nio meddeler selv når den har brug for rengøring, og dette gøres ved at aktiverer et renseprogram og tilsætte en rensetablet, renseprogrammet varer ca. 5 min. og med frisk mælk ca. 10 min.

 

Titel

Go to Top