Cremona Casa 2601

Cremona Casa 2601

Call for Price

Professionel kaffemaskine

Cremona 2601 er velegnet til krævende husholdninger og små kontorer, hvor der tilberedes op til 30 kopper kaffe dagligt.

  • Intelligent display med tydelig information.
  • Justerbar kaffetemperatur.
  • Højdejusterbar kaffetud, 80-140 mm.
  • Høj Temperaturstabilitet.
  • Perfekt afstemt kværn med fin maling til kaffedrikke af høj kvalitet.
  • Automatisk opvarming og skumning af mælk.
  • Patenteret brygningsenhed med automatisk rengøringssystem.

Beskrivelse

Cremona Casa 2601 kaffemaskine blev skabt til den krævende kaffeelsker, til fans af kaffe-mælkespecialiteter som Cappuccino eller Latte Macchiato.

Takket være den innovative touch-styring bliver du straks forelsket i den og du kan tilberede din yndlings kop kaffe med ét tryk.

For hver drik kan du gemme dine foretrukne valg af kaffestyrke og vandmængde, men du kan også justere dem under brygningen

Cremona kaffemaskiner er kendetegnet ved at være opbygget med professionelle kaffemaskine komponenter med fokus på lang levetid og minimal veligeholdelse

To uafhængige kedelblokke sikrer maksimal temperaturstabilitet og justerbar bryggetemperatur samt hurtig overgang mellem kaffebrygning og steaming af mælk.

Efter steaming af mælk er der et lille quick-rengøringsprogram til at skylle mælkesystemet og et automatisk renseprogram til at rengøre det og endelig skilles det nemt for detalje-rengøring.

Kaffekværnen kan indstilles til at kværne meget fint for at sikre en fuld og stærk krop kaffe i din kop . Derudover kan du selv korrigere formalingen og altid vælge den bedste indstilling til din kaffe. Den bedste kaffearoma kan sikres ved at varme koppen op med maskinens varme vand eller du kan placere kopper på den indbyggede kopvarmer.

Te-drikkerne er der også tænkt på, da temperaturen på det varme vand kan justeres og tilpasses de forskellige te-typer.

Farve: sølv

Titel

Go to Top