Ledig stilling

Bliv en del af team Frisk

Talentfuld Servicetekniker – kaffe-/Juice

Kan du samtidigt håndtere både en skruetrækker i hånden og en god kop kaffe? Trives du med produkter af høj kvalitet, at yde god service og have stor kundekontakt? Så har du chancen for i rollen som servicetekniker at blive del af et lille stærkt team for markedets førende løsninger indenfor selvbetjente og fuldautomatiske juicepressere samt lækre kaffeløsninger. Med mulighed for grundig oplæring og at du kan sætte dit præg på både virksomhedens og din egen fremtid.

Friskpresset.dk og Friskbrygget.dk med lokation i Holbæk er en veletableret mindre udbyder af kaffeløsninger og juicepressere af høj kvalitet. Virksomheden er markedsledende inden for juicepressere – primært til detailbutikker, ligesom der årligt brygges over 6 mio. kopper kaffe på deres kaffemaskiner.
Der er tale om en udvidelse af teamet grundet travlhed og fortsat vækst.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af installation af vores løsninger, pro-aktiv service og problemløsning for din egen base af kunder samt deltage i løsning af hverdagens opgaver, som en del af holdet.
Vi (og du) er først tilfredse, når kunderne kan lide det vi laver og du er en vigtig brik i, at vi har tilfredse kunder.
Din hverdag vil være varieret og veksle mellem dage i Holbæk og dage ude ved kunderne.

Vi forventer, at du

  • kan lide at få kaffegrums under neglene og har passion for god kaffe
  • har flair for mekanik med hænderne skruet rigtigt på
  • er serviceminded og god til at finde løsninger
  • har den rette indstilling gerne suppleret med lidt erfaring fra lignende rolle (erfaringsniveauet er ikke afgørende, da grundig oplæring tilbydes)
  • har gerne en teknisk uddannelse fx som mekaniker, VVS’er, elektriker, elektronikmekaniker eller lign. (men dette er ikke et krav)
  • kan arbejde selvstændigt (naturligvis først efter en grundig oplæring) og ansvarligt, og har et godt overblik
  • er social og har nemt ved at tage kontakt til folk
  • er fleksibel og trives i en mindre organisation
  • har flair for IT og kan tale, læse og forstå dansk og engelsk (læse engelske manualer samt dialog med udenlandske leverandører)
  • har minimum kørekort B og kan fremvise straffeattest

Stærk kultur og varieret hverdag
Du tilbydes et spændende job i en udviklings- og kundeorienteret virksomhed med uformel omgangstone og plads til humor. Du får dedikerede kolleger med stor kundefokus, der sætter samarbejde i højsædet. Du får mulighed for at udvikle dig – og kender du ikke de parametre, der kan justeres på for at få det perfekte resultat i koppen, får du mulighed for at tillære dette bl.a. igennem en meget grundig oplæring.

Virksomheden er kendt for en åben og informativ ledelsesstil, hvor man taler om tingene. Samtidig meget værdibaseret med en stærk passion og gode grundholdninger: Vores manifest

Lokationen i Holbæk bliver din base. Som udgangspunkt har du efter endt oplæring omtrent 3 dage ved kunder og 2 dage i Holbæk per uge. Med fleksible rammer hvor du kan leve op til de tildelte frihedsgrader. En overvejende del af dine servicebesøg vil være i Østdanmark normalt ml. 800-1600. Ved lejlighedsvis kørsel i Jylland og Skåne kompenseres for evt. længere dage. Du vil have mulighed for deltagelse i vagtordning hver 4. weekend.

Du tilbydes gode ordnede forhold inkl. pensionsordning samt gulpladebil – samt naturligvis god kaffe og lækker juice.

Interesseret?
Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade dit CV samt en kort motiveret ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns Mads Jakobsen på 4121 1326 eller  mads.jakobsen@hartmanns.dk.

Friskbrygget.dk

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Friskpresset.dk og Friskbrygget.dk blev etableret i 1990 i Holbæk og har i dag udviklet sig til en kunde-orienteret virksomhed med fokus på kvalitet i det endelige produkt og god totaløkonomi for vores kunder.  Vi er grundige i vores tilgang til opgaverne og intet er tilfældigt, men der kan være travlt og kaotisk på værkstedet med stor gennemstrømning af varer og mange opgaver.

Friskpresset.dk