Ledig stilling

Bliv en del af team Frisk

Er du vores nye Kaffe-/Juice-tekniker?

Trives du med god kaffe i koppen, stor kundekontakt, har du en barista i inderlommen og en skruetrækker i hånden?

Så har du chancen for at blive en del af et lille stærkt team for markedets førende løsninger indenfor selvbetjente og fuldautomatiske juicepressere samt lækre kaffeløsninger, hvor du kan sætte dit præg på vores fremtid og din egen fremtid.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af installation af vores løsninger, pro-aktiv service og problemløsning for din egen base af kunder samt deltage i løsning af hverdagens opgaver, som en del af holdet.

Vi (og du) er først tilfredse, når kunderne kan lide det vi laver og du er en vigtig brik i, at vi har tilfredse kunder.

Vi forventer, at du har hænderne rigtig skruet på, kan arbejde selvstændigt, har overblik, flair for IT kan lide at få kaffegrums under neglene og har en passion for kaffe og mekanik samt kan tale, læse og forstå dansk og engelsk samt har minimum kørekort B

Du vil gerne udvikle dig og kender du ikke de parametre, der kan justeres på, for at få det perfekte resultat i koppen, vil du gerne lære mere om dem.

Du tilbydes et spændende job i en udviklings- og kunde-orienteret virksomhed med alle moderne hjælpemidler inklusiv bil til jobbets udførelse, god kaffe og lækker juice.

Arbejdstiden ligger indenfor normal arbejdstid med mulighed for deltagelse i vagtordning hver 4. weekend

Vil du høre mere om jobbet, så kontakt Philip på 2290 4770

Lyder det som et job for dig?
Så ring og aftal tid til en kop kaffe med Ronny Banerjee tlf. 50504770 og send din ansøgning med CV her gennem websiden eller til ronny@friskbrygget.dk

Friskbrygget.dk

Friskpresset.dk og Friskbrygget.dk blev etableret i 1990 i Holbæk og har i dag udviklet sig til en kunde-orienteret virksomhed med fokus på kvalitet i det endelige produkt og god totaløkonomi for vores kunder.  Vi er grundige i vores tilgang til opgaverne og intet er tilfældigt, men der kan være travlt og kaotisk på værkstedet med stor gennemstrømning af varer og mange opgaver. 

Friskpresset.dk
Søg stillingen