Brasilien
150 år som verdens største kaffeproducent
Brasilien Mogiana
NY 2, SCR 17/18, STRICTLY SOFT,
FINE CUP, COLINA SOAVE
Denne kaffe er blevet produceret i Mogiana-regionen. Kaffe fra Brasilien beskrives unikt i detaljer: NY 2 står for “New York 2” og refererer til det maksimale antal defekter, der er tilladt ifølge defekttællingsmetoden på New York-børsen, og er den højeste kvalitet. Screen 17/18 definerer bønnernes størrelse. Denne kaffe har større bønner blandt de brasilianske grader. Strictly soft, fine cup beskriver kopkvaliteten, hvilket kræver en glat, ensartet og ren kop.
Den mest almindelige forarbejdningsmetode i Brasilien, der bruges til omkring 90 % af de producerede Arabica-kaffer, er tørforarbejdningen, korrekt beskrevet som naturlig. Hele kaffebærret bliver først renset og derefter lagt ud i solen for at tørre i tynde lag på patioer eller tørret ved hjælp af tørremaskiner. Kaffeplantager i Brasilien dækker ofte store områder af land, kræver hundreder af mennesker til at administrere og drive dem, og producerer store mængder kaffe.