Hele kaffebønner

Hjem/Kaffe/Hele kaffebønner
  • Det mest udsøgte udvalg af 100 % arabica kaffe, dyrket i højder mellem 1.000 og 2.000 meter over havets overflade. Betragtes som den fineste kaffe. Lav i koffeinindhold, med en udsøgt aroma, og blot et strejf af syrlighed til at fremhæve alle sine kvaliteter. Den samlede kombination er en kop kaffe med en intens smag, med antydninger af karamel og aromatisk sødme.
  • Dibarcafé Espresso 250g Dibarcafé ESPRESSO 1kg
    Lavet eksklusivt af naturligt fyldige bønner. Formålet med denne blend er at opnå en espresso “italian style”. Kraftig crema, aromatisk med en stærk krop og en intens smag. I espresso blendes den fine underfundige arabica med den kraftige krop af de bedste robusta bønner. Espresso er velegnet til proffesionel catering, hvor markeds trenden bevæger sig imod den tidligere nævnte italienske stil og Dibarcafé´s “Espresso” er velegnet til “ristretto” eller en god “lille” kop stærk kaffe
  • Naturlig ristet kaffe, en udsøgt blanding af velafbalanceret kaffesorter, der falder godt i de flestes smag.
  • Økologisk Naturlig 100% Arabica. Kaffen er meget velegnet til espressomaskiner. Den overordnede kvalitet er enestående, og den største omhu er brugt på frisk ristet økologisk kaffe.
Go to Top