Ledig stilling

Bliv en del af team Frisk

Er du vores nye Intern sælger/backoffice medarbejder?

Trives du med med mange bolde luften og kan samle mange informationer til overskuelige tilbud og struktureret data,
så er det dig vi mangler.

Du har chancen for at blive en del af et lille stærkt team for markedets førende løsninger indenfor selvbetjente og fuldautomatiske juicepressere samt lækre kaffeløsninger, hvor du kan sætte dit præg på vores fremtid og din egen fremtid.

Dine opgaver vil blandt andet bestå i udformning af tilbud og support af vores udekørende sælgere.
Du vil skulle hjælpe os med overførelse af data til vores nye CRM-system og være med til at udvikle systemet så det understøtter vores (og dine) behov.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, har overblik, flair for IT og kan tale, læse og forstå dansk og engelsk samt har minimum kørekort B.

Du tilbydes et spændende job i en udviklings- og kunde-orienteret virksomhed med alle moderne hjælpemidler inklusiv bil til jobbets udførelse, god kaffe og lækker juice.

Arbejdstiden vil være mellem 7-15 timer pr. uge og ligge indenfor normal arbejdstid.

Lyder det som et job for dig?
Så ring og aftal tid til en kop kaffe med Ronny Banerjee tlf. 50504770 og send din ansøgning med CV her gennem websiden eller til ronny@friskpresset.dk

Friskbrygget.dk

Friskpresset.dk og Friskbrygget.dk blev etableret i 1990 i Holbæk og har i dag udviklet sig til en kunde-orienteret virksomhed med fokus på kvalitet i det endelige produkt og god totaløkonomi for vores kunder.  Vi er grundige i vores tilgang til opgaverne og intet er tilfældigt, men der kan være travlt og kaotisk på værkstedet med stor gennemstrømning af varer og mange opgaver. 

Friskpresset.dk